28 januari 2011

Puh.....utställningen i land.....

Hej alla bloggvänner, i går kväll gick vernissagen  till min utställning av stapeln. Det har varit bråda och nervösa förberedelser, med försenad passepartoutbeställning, inramningar in i det sista, beslutsvånda....vilka bilder ska vara med och mycket annat.
När klockan närmade sig 18.00 var det många känslor som snurrade runt, skulle någon komma, är någon överhuvudtaget intresserad av naturfoto, hade jag tagit mig vatten över huvudet, ska en amatörfotograf med ringa erfarenhet drista sig till att ställa ut sina bilder osv.?
Med stor lättnad ser jag intresserade besökare försiktigt kliva in och börjar gå runt och titta.........
Jag som normalt inte är så talförd, fann mig plötsligt minglande, surrande och ivrigt pratande om mina bilder och naturupplevelser, diskutera bildbehandling, komposition, fotoplatser, hur man närmar sig älgar, och mycket mycket mera.
Det var faktiskt både roligt och stimulerande, jag vill tacka bibliotekspersonalen som ställt upp för mig, de hade ordnat lite godsaker som trevligt inslag, bl.a. vindruvor, korv ost i små delikata munsbitar på pinne m.m.
Det är bara ett aber, jag har inte hunnit fota......jag känner absistensen härja i min kropp.
Hej så länge, nu ska jag ut och fota......9 kommentarer:

 1. Heléna Adelmann28 januari 2011 08:53

  Stort grattis Gunilla!!!
  Vad härligt det låter ... jag skulle också gärna velat komma på utställningen och höra hur du bär dig åt! Lycka till även i fortsättningen och ser fram emot att få se fler härliga naturbilder!!!

  Heléna Adelmann

  SvaraRadera
 2. Hei

  Moro når man får vist fram bilder og formidlet det man holder på med.
  Og du har mange fine bilder å vise fram også.

  Tommy S

  SvaraRadera
 3. Inte visste jag att du hade en utställning på G!
  Dina bilder är väl värda att visas upp!!
  ETT STORT GRATTIS!

  Steffe

  SvaraRadera
 4. Men hallå, du måste ju göra mera väsen av dig när du har utställning. Grattis va roligt och synd att man inte kan ta sig upp till dig just nu och titta.
  Nu måste du ladda för flera utställningamed dina underbara bilder!!

  Elsa

  SvaraRadera
 5. Grattis och vad roligt med utställningen! Mvh Roland

  SvaraRadera
 6. Vad roligt, Gunilla! Det är alltid nervöst före en utställning...och inför nästa blir det ännu nervösare...för visst har du fått blodad tand!? Hursomhelst så önskar jag dig ett stort LYCKA TILL med den nuvarande, det är du och dina bilder väl värda!

  SvaraRadera
 7. Grattis till utställningen, visst ger det mersmak...
  /P

  SvaraRadera
 8. Roligt att du har en utställning och skoj att det kom mycket folk. Klart att människor är intresserade av naturfoto och dina bilder är ju helt otroligt vackra. Jag skulle gärna gått och tittat...-lycka till!
  Morgan

  SvaraRadera
 9. Så spännande!!! Grattis!
  Mvh Halina

  SvaraRadera