1 september 2011

Hektiska dagar.....

Hösten är för mig fulltecknad.......jakten med mina röda troll fyller dagarna, och sen ska jag hinna fota också.....man vill ju inte missa denna vackra årstid.
I går såg min dag ut så här: Tidig morgon i väg med unghunden 3-4 timmar, hem på lunch och lite vila. Efter lunch en fototur till mina lavskrikor. Hem och i väg på jakt med "gammeltiken" ett par timmar.
Efter middagen en fototur för att försöka fånga kvällningen.......här några bilder från gårdagen.....
6 kommentarer:

 1. Lavskrikorna är bara fantastiska motiv! Dom har verkligen vett att posera. Jag måste säga att jag är lite avis på dig när du säger att du tog en kvällstur och kommer hem med dessa bilder. Du verkar bo "ganska" vackert. Visserligen kan jag ha fina scenerier där jag håller till i Stockholms skärgård men fjällen är ändå speciella.

  SvaraRadera
 2. Hej.Så underbara bilder!!Man kan se på dem hur länge som helst!!Är glad att jag hittat till dig.Hösten är en fin årstid,skönt att vara ute mycket i naturen.Själv missar jag lite av detta nu,då det blir äventyr i Frankrike.Men det är fin natur där också.Tittar in igen,till dig,om ca en månad.Ha det så bra!/Marianne

  SvaraRadera
 3. Nydelige bilder av lavskriken. Så fint lys du fikk i de. De andre bildene var også flotte. Kos deg i høstlandskapet ditt.
  Hilda

  SvaraRadera
 4. Vilken energi och vilka bilder
  Jag är verkligen impad av din skicklighet att fota djur och fåglar.
  Du är superduktig fast det vet du ju redan skulle jag tro.
  Vilken natur.
  Helt underbart!
  Oj,oj,oj,Jag sitter och scrollar och scrollar och kan inte få nog.
  Grattis till en radda kanonbilder.
  Kramizzzzzzzzzzzz

  SvaraRadera