28 oktober 2012

Bloggandet har kommit i skugga av........

....jakt, jaktprov, bildvisning och vissa "normala beteenden".....men här kommer i alla fall några bilder av fåglar i Luvos. Jag har med min snälla mans hjälp gjort iordning et gammalt dass som gömsle, och arrangerat fågelmatning i dess närhet. Sidensvansen är dock inte intresserad av min matning...utan dom går direkt på rönnbären, och kungsörnen kom jag på av en slump....!

7 kommentarer:

 1. Her serverer du bra bilder av fugler.Sidensvansen er bare helt nydelig.Liker også bildet av kongeørnen godt. Herlig at den er fotografert utenfor foringsplass.

  SvaraRadera
 2. Så bra att ha ett sånt dass så du kan få så fina bilder!

  SvaraRadera
 3. Otroligt vackra bilder men kungsörn kan jag gärna vara utan. Minns fortfarande hur rädd jag var när en kungsörn cirkulerade oroväckande över vår lilla nobs som sprang ute på ett hygge. Har nog aldrig sprungit så fort, skrikit och viftat med armarna och sket fullständigt om jag skrämde bort alla tjädertuppar.

  SvaraRadera
 4. fin fina bilder, trevligt med besök av kungörn.
  gillar den tuffa sidensvans bilden.

  mvh Jani

  SvaraRadera
 5. Otroligt fina! Har själv nyligen börjat fota småfåglar, så roligt! Maffigt med kungsörnen
  Mvh matilda

  SvaraRadera
 6. Det var ju ett lustigt ställe att fotografera ifrån, bra med återvinning och miljötänk, förstås. Inget fel på bilderna heller, häftigt med örnen som klamrar sig fast i trädtoppen. Jag håller med dig, blåmesar är tuffingar, alltid roliga att titta på. / Deerhunter

  SvaraRadera
 7. Hej Gunilla! Underbara bilder du tar. Kungsörnen ser ut att ha lite vita stjärtfjädrar och då blir det en Havsörn i stället. En ännu större örn än Kungsörn. Mvh Anna P

  SvaraRadera