2 december 2010

Efter planeringsdag med mina arbetskompisar och chef.......

....stannade jag vid Forsviken och tog några bilder, härliga färger bjöd himlen på och temperaturen -1 grad.....helt otroligt. Bilderna direkt ur kameran utom den sista, som jag var tvungen att pilla på, det blev en svart/vit.9 kommentarer:

 1. Åh så fantastiskt fina bilder! Har kikat runt lite på dina tidigare inlägg och blir så inspirerad!! Vi har vacker natur här uppe i norr - och du gör den verkligen rättvisa!

  SvaraRadera
 2. Tack Beppan, kul och inspirerande att du gillar mina bilder!

  SvaraRadera
 3. När jag ser dina bilder blir jag mer och mer sugen att besöka Norr någon gång trots den hemska kylan Ni har... Makalös vacker natur och dina bilder är fantastiska :)
  Mvh Halina

  SvaraRadera
 4. Huvudet på spiken Halina, du håller låda i bilen och jag kör så sticker vi till Norbotten. Torr och fin kyla där uppe, jag gjorde lumpen i Boden på 80-talet, det var inte varmare än -35 grader på 50 dagar i sträck. Å hur kul var det för en Göteborgare, jo jävligt kul, enda gångerna jag frös var när jag åkte hem på permis för här nere var det -10 hela den vintern. Ger Falkkvinnan en eloge för inspirerande bilder... / Claes

  SvaraRadera
 5. Norrbottens vinterljus...underbart! Svartvita, grafiskt intressanta, men här är det färgerna som håller i taktpinnen!

  SvaraRadera
 6. Hur kul som helst att läsa era kommentarer, ni blir lite inponerade av Lappland....eller hur?
  För mig som amatör fotograf blir jag varm om hjärtat av era fina kommentarer!

  SvaraRadera
 7. Ps. det blev pluralis...intressant, förstås! Och så en annan sak...hur har du det med tidsinställningen på bloggen...nu är klockan
  drygt 22.00 men på inlägget står det 12:58?
  En liten petitess, eller?

  SvaraRadera
 8. Ojdå Gertie, det måste jag kolla......

  SvaraRadera