3 februari 2011

Jokkmokks Vintermarknad Torsdag

Liten rundvandring i lätt snöfall och -8 grader.


6 kommentarer:

 1. Vilka fantastiska bilder - jag blir alldeles varm. Tack för dem, säger en Jokkmokksbo som aldrig hinner runt till allt det vackra eftersom huset är fullt av folk, köttsoppa ska serveras, sängar ska bäddas - ja, du vet hur det är.

  SvaraRadera
 2. Visst är det väl ovanligt varmt under marknadsveckan? Måste, skam till sägandes erkänna att jag aldrig har varit på marknaden...det var nog för nära. Det jag minns är dock att man alltid läste i norrbottenstidningarna om nya köldrekord under marknadsdagarna. Fina och inspirerande bilder du har lagt upp...du får bli ambassadör för veckan och locka upp ännu fler sörlänningar och andra!

  SvaraRadera
 3. Tusen takk for at jeg fikk vandre rundt på markedet gjennom dine bilder. Her var det mye spennende. Bra jobbet!

  SvaraRadera
 4. Tack och bock.....jag fotar normalt bara natur och djur, men tänkte göra ett seriöst försök att förmedla lite marknadsstämning, det är faktiskt rätt kul. Det är ovanligt varmt i år, det brukar för det mesta vara jättekallt! I morgon jobbar jag, men på Lördag blir temat samiska färger och kultur, håll utskik!

  SvaraRadera
 5. Gunilla! Stort Grattis till en fantastiskt trevlig intervju! Sent omsider...idag, loggade jag in och lyssnade...mycket BRA!
  Men nu måste jag skälla lite...vad då "riktig naturfotograf" som sitter i gömsle, herregud, det är väl mycket riktigare...och mer naturligt att fota djuren live, öga mot öga!! Woff! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder...tack för att du delar med dig...Ishotellet och Jokkmokks marknad är en dröm att få uppleva men ack det blir aldrig av eftersom det är så långt upp...jag njuter av dina bilder istället! :-)

  Steffe

  SvaraRadera